Beautiful Jewelries

Normalt er jeg ikke typen som går med smykker, hvert fald slet ikke armbånd. Jeg synes det er for fanget, og jeg kan faktisk slet ikke klare at der er noget om mit håndled. Derfor går jeg heller ikke med ure og den slags. Men jeg elsker halskæder, og øreringe. Der er ikke noget som kan pifte en meget enkelt sæt tøj eller kjole op som flotte smykker. Derfor vil jeg rigtig gerne dele min glæde for disse fine smykker med jer.

Jeg er så glad for mine nye smykker, som jeg har modtaget fra Shopbycs. Her kan du nemlig finde de smukkeste, mest simple og elegante smykker til Su-venlige priser. What’s not to like? Jeg er specielt helt vild med måne halskæden derfra. Den er meget simpel og og er virkelig bare så sød. Igår havde jeg ganske almindelig løs orange turtleneck trøje på og det her smykke fuldendte bare mit afslappende look så godt. Det er ved at blive rigtig populært med øreringe, hvor det er en cirkel med hul i, og jeg synes egentlig at det er meget cool. Det gode ved de her smykker er som sagt, at de er meget afslappende men stadig elegante og smukke. Så det er perfekt til hverdags brug, og jeg har faktisk stået og manglet et par enkelte smykker jeg kan have på hverdag, til alt slags tøj, og det kan jeg med disse.

Jeg synes helt sikkert, at du skal smutte et smut forbi deres instgram hvor der er en hel masse flotte billeder med de fine smykker i brug. Du kan finde halskæder, øreringe og andet lækkert på @Shopbycs. Hvis du finder noget interessant, skal du henvende dig over direct over instagram.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Shopbycs og er også sponsoreret derfra.

 

Leave a comment