Giveaway – Myacessories

Det er tid til endnu en giveaway her på bloggen, og denne gang er det Myaccesories.dk  der har været så søde at sponsorere nogle super gode favoritter derfra til jer søde læsere. Jeg vil aller først gerne fortælle lidt om mine egne produkter jeg har modtaget derfra, så I kan få e indblik i hvad jeg selv synes om de forskellige ting derfra.

12825652_10206129190212357_697414943_n

Få din egen blonde top lige Her

Den første og absolut favorit ting derfra er min blonde bh – jeg har haft dårlig erfaring med sådanne bh fordi jeg enten synes de ikke fungerede eller sad dårlig på kroppen. Men denne blonde bh har redet mig, jeg synes simpelthen den er så smuk og den sider virkelig godt på mig. Den har været i brug sindsygt meget lige siden jeg har fået den og jeg er bare ganske enkelt imponeret over at have fundet en blonde bh som jeg synes passer godt til mig.

Derudover har jeg modtaget et par super fine smykker, og et ur. Smykkerne er en meget enkelt halskæde med en lille trekant og det andet smykke er et armbånd, som er åbent i lukningen. Jeg elsker enkelthed når det kommer til smykker og det er også derfor jeg synes lige præcis disse smykker er vildt søde. Tanken er at de skal pifte et meget naturligt og basic outfit lidt op og jeg glæder mig sådan til at de skal i brug. Jeg har haft lidt af en urfobi. Men en gang skal jo være den første, så jeg har kastet mig ud i at prøve et af ders ure. Jeg har valgt et basic sort/hvid da jeg tænker at det vil gå til næsten alt. Jeg glæder mig til at komme igang med at prøve at gå med ur, det bliver en udfordring, men jeg er sikker på at jeg nok skal blive glad for det.

Giveaway – Hvad kan du vinde? 

Som sagt har de været så søde, at sponsorere nogle lækre ting til en heldig vinder på min blog. Det du kan vinde er følgende ting på billedet nedenunder.

12804555_10206129190052353_823056707_n

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Følg @myaccesories.dk på instagram
  • Følg @kirstenthulesen på instagram 
  • skriv en kommentar til indlægget med din e-mail, så du kan kontaktes hvis du bliver den heldige vinder af denne giveaway. 

Du kan både deltage på min instagram og her på bloggen. Held og lykke alle sammen.      Jeg trækker en heldig vinder søndag d. 13 marts.

Advertisements

5 thoughts on “Giveaway – Myacessories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s