Giveaway – Vind et smukt armbånd

Så er det tid til lidt lækkert til jer skønne læsere. En af jer kan nemlig være heldig at vinde et smukt armbånd fra Cityshoppen.dk. Her kan du finde de smukkeste smykker. Måske kender du allerede til dette lækre smykkested, ellers er det i hvert fald på tide at få tjekket det ud. Du kan finde deres hjemmeside Her. Du kan også finde dem på Instagram: @cityshoppen.dk

Jeg har selv et armbånd derfra i guld, og synes det passer så godt til min brune hud. Har du det også sådan, at der er en bestemt farve, eller noget som bare er så god til dig? sådan har jeg det selv med guldsmykker og pang farver. Jeg har tidligere skrevet lidt om at jeg ikke kan lide når ting sidder fast om mit håndled, og det er noget af det jeg godt kan lide ved det her armbånd. Det er løst, eller man kan selvfølgelig selv indstille det efter eget behov – men mit sidder en smule løst, men sidder stadig sådan at det ikke falder af mit håndled.

Jeg har i samarbejde med cityshoppen.dk sørget for at I kan blive lidt forkælet, og de har været så søde at sponsorerer et armbånd. Så I kan derfor vinde dette armbånd derfra. Det er også i farven guld og er præcis magen til det jeg selv er så glad for. Så Lad os matche lidt.

Sådan deltager du i konkurrencen: 

  • Bliv fast læser på bloggen ude i højre side med din e-mail. Her vil du sige ja til at få en e-mail hver gang der er indlæg og lækre giveaways! 
  • Like bloggen på facebook Her 
  • Følg mig på youtube Her (valgfrit) 
  • Skriv en kommentar med din e-mail så jeg kan se at du deltager og så at jeg kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder. 

Held og lykke. Jeg finder en vinder fredag d. 26 februar. 🙂

 

 

 

 

17 thoughts on “Giveaway – Vind et smukt armbånd

  1. Wow det er godt nok en fed Giveaway !! Det er lige mig 😊✌🏻️❤️ ✨ er hel vild med dig knus her fra mig af ✌🏻️❤️😘⭐️😊🙀👍🏻

    Like

Leave a comment